maanantai 25. maaliskuuta 2013

No eipähän toki ota päähän...

Voi himskatin himskatti, mä ahkerana ihimisenä tietenkin oon kuvannu tekemiäni sukkia urakalla, puhelimella tietenki. Ku sitte vaihroon luuria ja laitoon vanhan kiertoon, niin ajattelematta sen kummemmin yhtää mitää, tyhyjäsin puhelimen muistikortin... Eli kaikki kymmenen parin kuvat katos nuin vaan=(. Melekeen teki mieli läpätä ittiänsä takaraivohon jollaki kovemmalla, mutta tyyryn ny sitte sättimisehen, jottei tuu kovin lujaa pää kipiäksi. Mutta mitä me tästä opimme, ajatteleminen olis joskus sallittua, jopa suotavaa. 

Muuten tämä alaku vuosi on mennykki melekeen huomaamatta ohitte, päivät vaan valuu jonnekin, ja yhtäkkiä huomaa, että kerpeles, pihalla paistaaki jo komiasti aurinko, ja räystäät tippuu. Kevättä on ilimas, ja mä orottelen jo innolla pyörääly keliä, maantie, täältä tullaan=DDD.... Ens kesän pyörääly tavoottehet on korkialla, 500km täytyy tulla täyteen, aikaa elokuun loppuun, aika alakaa sitte ku tarkenoo mennä pyörällä=D. Hullua, mä joka en ikinä oo tykänny mistää urheelulajista, ja oon aina karttanu kaikkia mistä hikiä vois pikkuusenki pukata, orottelen ny ihan tuskas kelien lämpiämistä ja sitä että sais hypätä pyörän selekähän. Vielä ku joku keksis hyvän tavan kutoa ja ajaa pyörällä yhtä aikaa, olisin varmaan seittemännes taivaas... mutta toistaaseksi en oo vielä mitää huippuireaa asian tiimoolta keksiny... 

Painon purotuski on erenny muutaman kilon, ei mitenkää hurraa tuloksia oo viime aikoona tullu, mutta jokainen sata grammaaki on tärkiä, silloon ku se on miinus merkkistä, eikä sitä iän ikuusta plussaa. 

Kevättä on siis ilimas, kaverit nautitaan siitä! Nautitaan tästä, eikä kirota enää maanantaita, jokainen maanantai vie vaan lähemmäs kesää=D.