tiistai 8. tammikuuta 2013

Tiistakia tiistakia... Eilen oli kutistusinnun projektin puntari päivä, ja hih hei mäpäs juhlin reippaasti... Joulun kilot tuli karistettua 7 päivässä, eli suurin osa oli varmaan suolasen ruuan tuomaa turvotusta tai joitain. Mutta kuitenkin, siltä osin vuosi alkoi hyvin. 
Liityin samalla karkkilakkoon, ainakin nyt tammikuun ajaksi. Sekin on mennyt hyvin. En oo kertaakaan vielä jääny kuolaamaan kaupan  karkkihyllyn ääreen usvaanen katse silimis. Tosin oon kyllä aika hienosti kiertänykki sen karkkihyllyn, maharollisimman kaukaa. Hyvä fiilis päällä. Laihruttamisen suhteen siis.  Vielä kun joku irrottais mun ahterini soffalta ja kuljettaisi mut lenkille. Koirat olis jo kovaa menossa, minä en. 

Muuten mielessä onkin sitten pyörinyt käsityöt, orotan Jaanan kanssa tilattuja neliskanttisia kurinpuikkoja kuin kuuta nousevaa, saas nähärä, onko niistä helepotusta nivelkipuuhin sormis. Vaikka multa kiellettäis kutominen kokonaan, mä mä mä en vaan pysty lopettamaan. Joutavan päiväiset lääkärit kun tuppaa eherottelemaan sitä vähän väliä=D. Ne mistää mitään tierä sanon minä, mikään ei korvaa kutomisen aiheuttamaa sielun rauhaa. Silimukat ku soljuu sormis niin aivot lepää... Toivottavasti eres yks persoona tämän maan päällä on samaa mieltä mun kanssani... Etten jouru vielä kaiken päätteeksi tunnustamaan olevani outo=D. 

Valamistakin on tullu, kaharet huopatossut orottaa pesukoneeseen menoa. Täytyy vaan orottaa että ollaan menossa tulevan käyttäjän luo, että saa muotoiltua märkänä käyttäjän jalkaan soppeliksi. Aloitin sitten itselleni niin kutsutun perslämmittimen, jota kai hameeksikin kutsutaan. Ihan peruskamaa, harmaata seiskaveikkaa ja suoraa putkea, mutta näin reumaatikon lonkkia lämmittää kivasti. Kaks aikaisempaa viritystä on jo käytössä, mutta jos nyt saisi aikaan sellaisen jonka kehtais kuvata päällä, ja poistua se päällä jopa asunnosta viemään vaikka roskia.... Tästä projektista tulee kuvaa sitten valmiina, samaten tossuista pesukoneen jäljiltä=). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti