tiistai 1. tammikuuta 2013


Eli tässäpä näitä viimeisimpiä  väkerryksiä, kaksi ylimmäistä on lampun uuresta elämästä, entinen päällinen alkoi olla nimenomaan entinen, ja päätin kutoa sille uuren hupun, lanka oli jotain novitan paljettilankaa, kaksi iltaa siinä meni, mutta ny lamppu näyttää taas kivalta. Syksyllä iski myös innostus kokeella teherä rasoja ja tossuja huopuvasta langasta ja niitä onki sitte tullu tehtyä, ensi ittelle, sitte Jussille, sitte äiteelle ja niin erelleen, yks sun toinen ilimoottautuu jonon jatkoksi... Ja mähän kuron mielelläni=D. Alimmaases kuvas onki sitten paikan torellinen valtias, Kuningas Masa, ikää 4v. ja varpaita maharottomasti. Kuvassa Herra istuu iglussaan jonka pienelle (Juuh, tooooosi pienelle) virkkasin muutaman illan aikana. Sielon lämmin kissan mammuskella, ja joka ilta se siä makoolooki.
Mitähän seuraavaksi keksiis, tosin appiukon töpikät, eli huopatossut on viä kesken, mutta sen jäläkehen olis taas irean paikka vapaana. 


2 kommenttia:

  1. Tykkään tosi tosi paljon tästä sun blogista, mutta ehdottaisin, että säätäisit tuota kirjoitusfonttia vähän suuremmaksi?:) Niin ja tee itsestäs tänne esittelypostinki!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu juu, koitan räpeltää tekstiä suuremmaksi, toivottavasti onnistuun...

      Poista